CURSO DE COCTELES SEN ALCOHOL.


CURSO DE COCTELES SEN ALCOHOL.

 Dirixido principalmente á xovenes que trrallan no mundo da hostelería ou son propietarios dun negocio hosteleiro, a xóvenes que buscan unha oportunidade de traballo no mundo da hostelería.

contido:

1. Xeneralidades da Coctalería

2. Beneficios das Froitas

3. Formas de Servir as Bebidas

•PURA OU STRAIGHT: Solo, ao clima. En vaso, cana ou copa.

•XELADO O CHILLED: So frío pero sen xeo. En vaso, caña ou copa

 •ON THE ROCKS: Con cubos de xeo. En vaso old fashioned

 •ALARGADA OUMEZCLADA: Con cubos de xeo mais alargadores (soda, auga) •FRAPPEÉ: Bebida con xeo moido

 •PREQUENTADOS: Bebida quentada ao gusto.

  4. Nomenclatura empregada

 5. Glosario

6. Clasificación dos Cócteles

7. Preparación de Cocteles sen Alcohol.

 8. Técnicas e Normas para Preparar un Cocteles

 
DATAS E HORARIO
entre o 17 e o 30 de xullo.
horario de 16.00 a 19.00 horas.

 
ONDE INSCRIBIRSE
no rexistro do concello.
 

Organiza                                        Patrocina

escudo                image